dimecres, 9 de juny del 2010

BAD WEATHER NO FLY

Avui a l'expedició hi havia nervis, tothom, qui més qui menys s' ha aixecat d'hora, abans de les 6:00 alguns. Teniem entrevista a les 8:30 i abans hem anat a esmorzar, pero vet aquí que el ritme de l' hosteleria americana no és exactament la catalana i al final hem tingut que esmorzar en 15 minuts, i a còrrer cuita !!! Arribem a l'oficina dels Rangers i ens diuen que esperem una mica, i bé, qui diu una mica diu UNA HORA ... coses d'Alaska deu ser !!!
Comencem l'entrevista, anem parlant de la nostra experiencia alpinística , de la ruta, de la protecció del medi i... efectivament , finalment el que seran els nostres amics "d'esforços" i situacions compromeses, els pots de les "deixalles" humanes, és a dir el WC !!!!!. Finalment a les 11:00 deixem l' oficina i anem tot animats cap a l' aeroport. Però les notícies no són molt bones, neva al campament base i la previsió és de pluja d' aqui a una estona també a Talkeetna.

Tot i això enllestim el procés de pesar i marcar tot el nostre material, no podem portar més de 125 lb per persona ( 57 kg) i no podem tenir cap motxilla/petate de més de 80 lb ( 36 kg). Així doncs anem fent sumes i al final ens surten que portem 481 lb, uns 220 kg aproximadament en total.Nosaltres pensem que és un pes "brutal", però resulta que l' agencia de vol ens diu que som una "expedició lleugera" !!!!, suposo que si tot aquest pes ho tinguessin que transportar ells a peu, no pensarien igual, veritat ?

Finalment es confirma que no es podrà volar en tot el dia, plou a Talkeetna i neva al CB, per tant, no hem pogut guanyar el dia que teniem previst, cap problema, seguim per tant amb el calendari previst !!! Esperem que demà al matí poguem volar, i només com a detall, comentar que avui han estat al Camp Base (2200 m) a 34 F ( 1ºC aprox.) així doncs, demà sortirem amb les "bufandes posades" !!!!
Records a tothom des de Talkeetna Houstel !!!!

3 comentaris:

  1. Ara ja va en serió s' han acavat els caps de setmana d' entranament, un cop surti l' avió ja saveu "pole, pole" i fins a dalt.
    Que tingueu molta sort amb el temps.

    ResponElimina
  2. res, quatre gotes...

    així podeu disfrutar del turisme local i menjar bé abans de començar la feina. Que tal estan els filets de grizzly? :o)

    per cert, que monos els WC... jeje això si, els tios feu el favor d'apuntar bé, no sigueu marranos... :D

    fins aviat!

    ResponElimina
  3. La feina ben feta, o és que pot ser d'altre manera?
    Una cosa molt nostra en els moments de més gloria.
    Estimar el teu ofici, vigilar cada detall
    va cantar en un poema Joan Maragall.

    ResponElimina