dimarts, 21 de juny del 2011

HEM FET ELCIM EST !!!!!! 5621 MTS

Hola a tothom, avui ja estem a ciutat i podem confirmar que hem fet cim,PERO ha estat la punta est de 5621 mts, ja que la oest va ser totalment impossible d' aconseguir,degut a la tormenta en la que ens trobavem inmersos. Despres de 18 hores de marxa, varem aconseguir arribar novament al C1. Hem estat esperant dos dies mes al c1 per poder atacar novament la punta oest, pero el mal temps ha impedit aquest segon intent.
Proximament intentarem penjar fotos i fer mes comentaris, pero sobretot AGRAIM enormament el vostre seguiment i els vostres comentaris. Moltes gracies a tots.

7 comentaris:

  1. Felicitats campions i campiones. Una vegada més, i van un món, heu superat moltes dificultats per a fer cim. No entec massa de "cares de muntanya", però fer cim, és fer cim, i per l'abrigats que esteu a la foto, "la cosa prometia ser durilla". Enhorabona EGANeros d'alçada. Gorri

    ResponElimina
  2. Atiendeee!!! Menudo equipazo hacéis!
    Enhorabuena por el esfuerzo y los logros conseguidos!
    Iván, eres el mejor!!!!!!

    ResponElimina
  3. Felicidades!!! nos habeis hecho sufrir un poquito, pero nos alegramos mucho de que hayais hecho cima, sobretodo por Salvi,es que Oscar ya nos tiene más acostumbraos... je,je!! Queremos mas fotos! Besos!
    Joan,Julio y Pili

    ResponElimina
  4. Felicitats per tots

    ResponElimina
  5. Enhorabona a totes i a tots. Esforç, perserverança, entusiasme, ilusió, contagi d,emocions.....tot això i molt més, es el que ens trasmeteu en cada aventura. Repeteixo, F e l i c i t a t s !!!!

    Carme i Enric

    ResponElimina
  6. Enhorabona a tots, ho habieu d'aconseguir. Esta clar que lo del mal temps es fet esperesament per donar-li un amica més d'intensitat a l'aventura i poder estar més hores a la muntanya com dessitjaveu. A disfrutar de la celebració, una abraçada a tots

    ResponElimina
  7. Felicidades!!!!
    con mal tiempo y todo,
    a disfrutar del regreso a la realidad
    un abrazi

    ResponElimina