dissabte, 30 de juny del 2012

GUST A COMIAT

Ruisseau del Ziocu (26.06.12)


Avui tenim gust a comiat. La part "masculina" de la expedició farà l'últim dels barrancs que aquests dies ens ha portat a Còrsega. Hem escollit el Barranc del Ziocu, un barranc que s'assimila més a un barranc de les nostres contrades.


Els ràpels estan instal.lats per si hem d'escapar del xorro d'aigua, mitjançant passamans, ja que amb aigua excessiva, es gairabé inviable poder'ho fer per dins. En tot cas nosaltres el trobem amb condicions per poder fer tots els ràpels sense problemes, i la veritat es que no ens volem imaginar com de ser fer-ho amb molta aigua.


No obstant, el barranc continua tenint salts, tobogans, es a dir en la línea dels que hem fet aquests últims dies,  ara només ens espera una escapatoria per poder arribar al cotxe de forma més directa, ja que no tenim possibilitat de fer combinació de cotxes. així doncs toca rastrejar camí sempre "de cara amunt !!!!"


Al final 6 barrancs, no hem fet el Monte Cinto, però ha volgut la pena posar el cos a remull que no desidratarlo !!!!! Però com sempre diem, a Còrsega encara ens queda feina a fer !!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada