dimecres, 16 de gener del 2013

EXTRA, EXTRA, A POR LO MAS DIFÍCIL TODAVÍA

Hola  seguidors, canvi de plans, avui tornem a  pujar a Canadà, ho explico a continuació:

La previsió es que ja avui dimecres 16 pugem a Canadà perquè el temps ve dolent per dilluns, dimarts i dimecres i volem fer un intent dissabte o diumenge ..... ja veurem.

Ara mirarem els pronòstics, però segurament haurem d'accelerar el programa i avui dimecres pujar a dormir a Canada, demà dijous anar a Nido ( segons la meteo podrem passar un dia més si el diumenge donen bo) i si el dia bo es dissabte, pujaríem de Nido a Colera el divendres, per poder atacar el dissabte, que sembla que serà el millor dia de tots...... així que aquest es el nostre pla ara mateix. Si no podem atacar, baixarem a Plaza Mulas, esperarem que passin aquests dies ( però ens fa por que siguin molts dies) i tornaríem a atacar tot seguit, ja que encara tindrem dies ( permís) fins el dia 30 de gener, per tant tampoc estem desesperats ¡!!!
Doncs vinga, anem informant de tot plegat. La informació a partir d'ara la farem a través del nostre Handy (walkie) cap a l'empresa Lanko, i ells informaran via e-mail.

Si no poguéssim atacar dissabte tranquils, el que farem aquests dies ens serveis d'aclimatació per a la següent setmana !!!!!! en força de voluntat no ens guanya ningú !!!!!
Records a família i amics !!!!
Moltes gràcies !!!!

Expedicionaris !!!!


Porteig a Canadà ahir Dimarts-15

Tenda a Canadà
Aconcagua desde Canadà
Campament Canadà
Sortida cap a Canadà avui Dimecres 16

Hola seguidores, cambio de planes, hoy volvemos a subir a Canadá, lo explico a continuación:

La previsión es que ya hoy miércoles 16 subamos a Canadá porque viene mal tiempo para lunes, martes y miércoles y queremos hacer un intento sábado o domingo ..... ya veremos.

Ahora miraremos los pronósticos, pero seguramente tendremos que acelerar el programa y hoy miércoles subir a dormir a Canadá, mañana jueves ir a Nido (según la meteo podremos pasar un día más si el domingo dan bueno) y si el día bueno es sábado, subiríamos de Nido a Colera el viernes, para poder atacar el sábado, que parece que será el mejor día de todos ...... así que este es nuestro plan ahora mismo. Si no podemos atacar, bajaremos a Plaza de Mulas, esperaremos que pasen estos días (pero nos da miedo que sean muchos días) y volveríamos a atacar de inmediato, ya que aún tendremos días (permiso) hasta el día 30 de enero, por lo tanto tampoco estamos desesperados ¡!
Pues venga, vamos informando de todo ello. La información a partir de ahora la haremos a través de nuestro Handy (walkie) hacia la empresa Lanko, y ellos informarán vía e-mail.
Si no pudiéramos atacar Sábado tranquilos, lo que haremos estos días nos sirve de aclimatacción para la siguiente semana!! en fuerza de voluntad no nos gana nadie!!
Recuerdos a familia y amigos!
Muchas gracias!

Expedicionarios!

6 comentaris:

  1. ¡¡Hola equipo!! Bueno, parece que tenéis que apretar un poquillo la marcha... Sea como sea, seguro que va saliendo bien la cosa! Sobretodo, ojo a esa meteo!! Mucho mucho ánimo, que ya lo estáis rozando!!! Y un beso muy fuerte a los 4!

    ResponElimina
  2. Sembla que us agradin les dificultats extres (motxilla perduda, mal temps, permisos), espero que la tenda de campanya no sigui de la dels 2 segons i el sac de plumes però amb l'ànac inclòs. De totes maneres els de l'EGAN poden amb tot i vosaltres encara més. La culpa dels núvols la tenen els del Dakar que aquests dies han passat pel vostre costat i han aixecat molt de pols. Ja veureu com tindreu bon temps a partir d'ara per poder fer cim "sense problemes" (o això desitjo). Ànim el món és vostre!!. Gorri

    ResponElimina
  3. Venga chicos que ya os queda menos

    ANIMOS QUE PODEIS

    UN BESSO

    ResponElimina
  4. Anims companys que això ja va en serio, ja teniu prouta experiencia però com ens van ensenyar a Africa POLE POLE, no us deixeu enganyar l'Aconcagua comença a Berlin i sobre tot al tram final. la canaleta no desespereu un pas i respirar un altre i tornem a començar...

    Desde casa us donem tota l'energia molta força i vigileu amb el temps que aqui juga molt males pasades.

    UNA ABRAÇADA POL, BIEL, ESTER I TONI

    P.D Radical fins al cim BIEL

    ResponElimina
  5. Benvolgut Ivan, hay cosas que no cambian y hoy jueves ya sabes lo que hay : te transcribo literalmente el correo que me ha enviado el obtuso , dirigido a tu atención :


    Hostias Sr. Gil, que peacho de paella ha hecho padre hoy pa comer neng, pero no solo la paella, ha hecho unos mejillones de vermú, que no se los saaaalta ... vamos de pabernos matao, un surtidito de ibéricos y unas anchoitas; endespués una naranja pa que to baje pabajo y pa acabar de rematar mi cortaito bien calentito y unas pastitas

    En fin ESTUPENDO... Coño !!! pero si estás en Argentina joder pibe, bueno pos pa cuendo vuelvas sabrás que he comido hoy coleguita

    No hase falta que dises nada más.....he pensado que te gustaría leerlo , y constatar que el chico continua a su bola aunque ya sabes que te quiere.

    Bueno expedició , us desitgem que el temps us acompanyi per assolir el cim.

    Una abraçada a tots.


    ResponElimina
  6. Totes les vivències, sensacions i emocions que ens feu arribar són fantàstiques!
    Carlos, Moltes FELICITATS pel teu 1r 5.000!!!
    Molta sort en l'atac final!
    Esperem molt aviat tinguem notícies del vostre nou Èxit!
    Oscar, Salvi, Ivan i Carlos: Salutacions també i molta força i ànims de part de tots els alumnes des del Pas de la Casa on hem viscut la nevada de l'any!
    A per totes des de Catalunya!

    ResponElimina