dimecres, 16 de juny del 2010

CAMP III : VENT I MÉS VENT



Bones amics, és bo saber a diari dels nostres expedicionaris. En la comunicació d'avui Dimarts a les 11:00 (Alaska), ens informen que avui tornen a estar en el camp III. En el transcurs de l'etapa d'ahir van patir una gran ventada que els va impedir avançar cap al camp IV. Aquesta nit passada (de Dilluns a Dimarts) ha nevat considerablement, tant que les tendes han quedat cobertes de neu fins a mitja alçada. Avui Dimarts faran un segon intent per assolir el camp IV.

La veritat és que llevat que el temps canviï per sorpresa a millor (tot pot passar), les dades que continuem tenint de la previsió per a avui i els pròxims dies no són gens bones. Per a Dimarts i Dimecres s'esperen nevades i vents d'entre 45 i 65 Km/h; de cara a Dimecres nit i Dijous el vent anirà a més arribant fins a 80 Km/h (caldrà ancorar-se a la neu fins i tot amb les dents). Després, de de cara a Divendres i Dissabte previsiblement el temps anirà progressant a millor, disminuint la velocitat del vent i les nevades. El que està clar és que el SOL és car de veure.

La part bona de tot això, són les ganes, ànims i forces que tots ells tenen i lliuren cada dia a aquesta ascensió dura però meravellosa. ÀNIMSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!

Companys, penseu que cada dia d'expedició suposa un nou repte, un nou esforç, un nou coneixement, una nova previsió; cada dia és diferent de l'anterior, millor que l'anterior, més cansat que l'anterior, en fi, cada dia som i ens sentim millors (humanament parlant).


Buenas amigos, es bueno saber a diario de nuestros expedicionarios. En la comunicación de hoy Martes a las 11:00 (Alaska), nos informan que hoy vuelven a estar en el campo III. En el transcurso de la etapa de ayer sufrieron una gran ventisca que les impidió avanzar hacia el campo IV. Esta noche pasada (de Lunes a Martes) ha nevado considerablemente, tanto que las tiendas han quedado cubiertas de nieve hasta media altura. Hoy Martes harán un segundo intento para alcanzar el campo IV.




La verdad es que a menos que el tiempo cambie por sorpresa a mejor (todo puede pasar), los datos que seguimos teniendo de la previsión para hoy y los próximos días no son nada buenos. Para el Martes y Miércoles se esperan nevadas y vientos de entre 45 y 65 Km/h; de cara al Miércoles noche y Jueves el viento irá a más llegando hasta 80 Km/h (habrá que anclarse a la nieve hasta con los dientes). Después, de cara al Viernes y Sábado previsiblemente el tiempo irá progresando a mejor, disminuyendo la velocidad del viento y las nevadas. Lo que está claro es que el SOL es caro de ver.




La parte buena de todo esto, son las ganas, ánimos y fuerzas que todos ellos tienen y entregan cada día a esta dura pero maravillosa ascensión. ÁNIMO!!!!!!!!








Compañeros, pensad que cada día de expedición supone un nuevo reto, un nuevo esfuerzo, un nuevo conocimiento, una nueva previsión; cada día es diferente del anterior, mejor que al anterior, más cansado que el anterior, más sabio que el anterior, en fin cada día somos y nos sentimos mejores (humanamente hablando).

8 comentaris:

  1. Anims, Anims que no vaixi la moral que una miqueta de neu i de vent no és res per vosaltres.
    Si teniu que quedarvos un dia a la tenda no passa res sobre tot molta pasiencia i tranquilitat.
    Manel no fagis trampas a les cartes que ja et tenim controlat...
    Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  2. Anims, la neu i el vent no impedirà la pujada. Estem amb vosaltres

    ResponElimina
  3. Hola Companys!

    Vinga que ja queda poquet, una mica de vent i ja està! a més segur que el temps millorarà!

    Mots ànims per a tothom i força comando!

    Ramon

    ResponElimina
  4. "Molt prudentment es van anar aplegant a la sala gran, ben a prop de les escletxes i els forats de sortida, per si havien de fugir d'estampida.
    I va venir el senyor gat, amb el pas pausat dels ancians, el posat penedit i el cap jup, com pertoca a algú que demana clemència. Un cop al mig de la sala, es va asseure al seu gran coixí i va dir, fent comèdia: "

    ResponElimina
  5. Como se suele decir... al mal tiempo, buena cara.., un poco de paciencia y sobre todo, qué no decaigan esos ánimos!!!

    Eva

    ResponElimina
  6. I el que facin els altres tant se val:
    la feina ben feta no té fronteres ni té rival.

    ResponElimina
  7. ?Que es un poco de nieve para vosotros, nada
    asi que animo

    Un abrazo Rafa Gil

    ResponElimina
  8. Vinga que ja queda poc i el temps millorarà
    i com diu el Ramon ànims per tothom i força comando

    ResponElimina