diumenge, 20 de juny del 2010

INICI DE L'ATAC AL CIM


Ara mateix quan són les 20:00 a Catalunya i les 10:00 a Alaska, l'expedició inicia l'atac al cim del Mckinley. Al cel brilla el sol, i d'aquí a 8-10 hores que és el temps aproximat d'asenció, els que brillaran seran els nostres 6 expedicionaris. Això significa que si tot va bé, entre les 4:00 i 6:00 del matí arribaran al cim. Existeix la possibilitat que en aquell moment es faci una connexió en directe amb Ràdio Igualada.
L'ascensió al camp V el dia d'ahir va ser una mica dura a causa de la nevada que van tenir durant tota la jornada. El recorregut per l'aresta va ser més que entretingut i acondicionar les proteccions de les tendes de campanya va implicar temps i esforç extra.




Resumint, que aquesta nit, ni Déu s'adormirà, s'ha d'estar amb la ràdio enganxada a l'orella.


BONA SORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ahora mismo cuando son las 20:00 en Catalunya y las 10:00 en Alaska, la expedición inicia el ataque a la cima del Mckinley. En el cielo brilla el sol, y de aquí a 8-10 horas que es el tiempo aproximado de acensión, los que brillarán serán nuestros 6 expedicionarios. Esto significa que si toda va bién, entre las 4:00 y 6:00 de la mañana llegarán a la cima. Existe la posibilidad que en ese momento se haga una conexión en directo con Radio Igualada.
La ascensión al campo V en el día de ayer fue un poco dura debido a la nevada que tuvieron durante toda la jornada. El recorrido por la arista fue más que entretenido y acondicionar las protecciones de las tiendas de campaña implicó tiempo y esfuerzo extra.







Resumiendo, que esta noche ni Dios se va a dormir, a estar con la radio pegada en la oreja.







BUENA SUERTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 comentaris:

  1. Vinga!!!!

    aquesta nit tots pujem amb vosaltres. Esperem escoltar-vos quan sigueu allà dalt!!!

    amunt, amunt...

    Miquel, Txell, Sam i Lécter

    ResponElimina
  2. Ara mateix l'expedició és a 600m de cim. Tots junts i perfectament. Temperatura -10 (13h). L'expedició s'està hidratant i descansant un moment i continua l'atac al cim. L'arribada, d'aquí a unes 6 - 7 hores

    ResponElimina
  3. Vinga amics!!!
    Tots estem amb vosaltres.
    Quina emocióoooooooooooooooó!!!
    ho podrieu haver fet dissabte i no diumenge que demà toca treballar i sense dormir ens costara una mica, però s'ho val!!

    Anims i molta força!!!

    Jordi i Africa

    ResponElimina
  4. Ànims, des d'Igualada pensem molt en vosaltres, és una gesta estar on esteu i si a més ho podeu celebrar al cim quina il.lusió !!
    MARISOL

    ResponElimina
  5. Ja han fet cim!!! ENHORABONA NOIS!

    Per les baixes temperatures (-25º) i el fort vent han preferit no connectar amb la ràdio, les condicions són força dures. Ara estan baixant i a camp 5 connectaran en directe amb la ràdio! Estan tots bé i en ple descens a camp 5. Gesta aconseguida!

    ResponElimina
  6. Siiiii!!!!!

    sou collonuts/des!!! moltes felicitats!!!

    estàvem segurs que ho faríeu!

    i ara... avall, avall :D


    Miquel i Txell

    ResponElimina