dissabte, 19 de juny del 2010

MOLT A PROP DEL CIM




En la connexió d’avui dissabte els expedicionaris ens comenten que es troven en perfecte estat de salut i molt contents d’estar tant aprop del cim. Ahir divendres van transportar fins al campament V , tot el material necessari per avui poder pasar la nit en aquest camp i demà diumenge atacar el cim. Caldrà veure però si el temps els acompaña i ells es continuen trobant en perfecte estat de salut.
Recordem que abans d’ahir van pasar tot el dia aclimatant-se al campament IV, i els debía anar molt bé perquè ahir van poder fer el porteig sense cap problema. Van tenir un dia clar, sense gaire vent i una temperatura de -15º. Les vistes que van tenir al llarg de tota l’arista que van haver de pasar per assolir el camp V, van ser magnifiques. Tot el porteig de material es va fer sense els pulka que van quedar aparcats al camp IV. Ja no els tornaran a necesitar fins a la baixada.
Per cert, felicitem al novell de l’expedició que ahir divendres va aconseguir la seva máxima alçada arribant al camp V (5240m). Moltíssimes felicitats Ivan!!!
Així doncs, estarem a l’espera de les notícies que poguem rebre demà on ens corfirmaran si finalment ataquen el cim.
















En la conexión de hoy sábado los expedicionarios nos comentan que se encuentran en perfecto estado de salud y muy contentos de estar tan cerca de la cima. Ayer viernes transportaron hasta el campamento V, todo el material necesario para hoy poder pasar la noche en este campo y mañana domingo atacar la cima. Habrá que ver si el tiempo les acompaña y si ellos siguen en perfecto estado de salud.
Recordamos que ante ayer pasaron todo el día aclimatándose en el campamento IV, y les debía ir muy bien porque ayer hicieron el porteo sin ningún problema. Tuvieron un día claro, con poco viento y una temperatura de -15 º. Las vistas que tuvieron a lo largo de toda la arista alcanzar el campo V, fueron magníficas. Todo el porteo de material se hizo sin los pulka que quedaron aparcados en el campo IV. Ya no los volverán a necesitar hasta la bajada.
Por cierto, felicitamos al novato de la expedición que ayer viernes consiguió su máxima cota en montaña llegando al campo V (5240 m). Muchísimas felicidades Ivan!!!
Así pues, estaremos a la espera de las noticias que recibamos mañana y que nos confirmaran si finalmente atacan el pico.












7 comentaris:

  1. Felicitats per l'Ivan i endavant a tothom!

    ResponElimina
  2. Ei Ivan amic meu !!!! Felicitats, ara ja podré fer-me el xulo d´amic per Torroella tot dient que tinc un amic de més de 5.000 !!!!
    Vinga, que ja ho teniu.

    ResponElimina
  3. Si senyor! ho esteu aconseguint!!!

    quines ganes de veure fotos i de poder-vos escoltar, quan sigueu dalt feu una perduda o envieu un sms, val? :D

    Ivan, lo dicho, atrás ni para coger carrerilla!!!

    va! que li heu caigut bé al Denali! i segur q us deixa pujar!

    amunt, amunt...

    ResponElimina
  4. Molt anims que aixó ja es vostra, moltisima sort de part de Àngel i Montse.

    ResponElimina
  5. És el treball en equip. No serà la humilitat?
    Sense protagonistes. L'equip,és el protagonista!
    Quatre nois i dues noies son el centre del món.
    I quin és el secret? - es pregunta tohtom.

    ResponElimina
  6. Nervis,fred, molt fred fins que arriva l'hora de surtir de la tenda i tira amunt lavors tot passa en l'unic que es pensa es anar tiran amunt fer metres endevant fins el cim pujar sense parar...
    ANIMS QUE AIXÒ JA ÉS VOSTRE AQUESTA NIT TOTS TIREREM AMUNT AMB VOSALTRES.
    POL, BIEL, ESTER I TONI.

    ResponElimina