diumenge, 12 de juny del 2011

"MANOS A LA OBRA"

Hola a tothom, ahir van trucar els nostres amics; el primer de tot que ens van dir és que el guia els va informar que al llarg de tota l'expedició no hi haurà cobertura de mòbil, o sigui que haruem de confiar que el planing previst es vagi complint dia a dia. En el blog s'informarà cada día de la teòrica etapa que estiguin realitzan.

Avui diumenge començen a donar els primers pasos els nostres expedicionarios sobre el terreny volcànic de l'Elbrus. Han començat a la ciutat de Pyatigorsk, des d´on atravessaran els inhabitats prats i canyons del Prielbrusye fins arribar a la Vall de Dzhily-Su, on instal.laran el Camp Base (a l´emplaçament anomenat: Calvero de Emmanuel ) a 2600 mts. En principi tot aquest trajecte s'hauria de poder fer en 4x4, però la defectuosa part final del camí, fa que la tinguin que fer a peu, i hagin de carregar a sobre seu tot el material individual i col·lectiu. Penseu que en aquesta expedició no tindran cap portejador, únicament un guia. Els petates que van facturar a l'aeroport pesaven 20 kg, més l'equipatge de mà. Pobres esquenes!!!


Respecte a la meteorología que tindràn aquests dies, no es pot dir que sigui la més idònea, per sobre els 4000 mts la neu farà acte de presència encara que no serà així a les cotes baixes que es mourán entre diumenge i dimarts els nostres muntanyencs. El cel si que estarà cobert. Més endavant ja veurém com va progresant el temps.



Hola a todos, ayer llamaron nuestros amigos, lo primero que nos dijeron es que el guía les informó que a lo largo de toda la expedición no habrá cobertura de móvil, o sea que habremos de confiar en que el planing previsto se vaya cumpliendo día a día. En el blog se informará cada día de la teórica etapa que esten realizando.


Hoy domingo empiezan a dar los primeros pasos nuestros expedicionarios sobre el terreno volcánico del Elbrus. Han comenzado en la ciudad de Pyatigorsk, desde donde atravesarán los inhabitados prados y cañones del Prielbrusye hasta llegar al Valle de Dzhily-Su, donde instalarán el Campo Base (emplazamiento llamado: Calvero de Emmanuel) a 2600 mts . En principio todo este trayecto se debería poder hacer en 4x4, pero la defectuosa parte final del camino, hace que la tengan que hacer a pie, y tengan que cargar sobre ellos todo el peso del material individual y colectivo. Pensad que en esta expedición no tendrán porteadores, únicamente un guía. Los petates que facturaron en el aeropuerto pesaban 20 kg, mas el equipaje de mano. Pobres espaldas!

Respecto a la meteorología que tendrán estos días, no se puede decir que sea la más idónea; por encima de los 4000 mts la nieve hará acto de presencia aunque no será así en las cotas bajas sobre la que se moverán entre el domingo y el martes nuestros montañeros. El cielo si que estará cubierto. Más adelante ya veremos cómo va progresando el tiempo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada