dilluns, 20 de juny del 2011

ON ESTEU?

Per començar, sembla ser que les previsions inicials no s’han complert, o així creiem. Si no han fet cim ni a la primera ni a la segona, segur que l'hauran fet a la tercera que va la vençuda (és a dir ahir diumenge). Segons planning, avui han d’arribar a la ciutat de Mineralniye Vodi, per agafar l’avió que els traslladarà a Moscou.

Som-hi, que tots tenim moltes ganes de veure les vostres cares de patiment i d’alegria de la conquesta del pic més alt d’Europa.









Para empezar, parece ser que las previsiones iniciales no se han cumplido, o así creemos. Si no han hecho cima ni a la primera ni a la segunda, seguro que lo habrán hecho a la tercera que la vencida (es decir ayer domingo). Según planning, hoy deben llegar a la ciudad de Mineralniye Vody, para coger el avión que los trasladará a Moscú disfrutar de su descanso merecido.



Vamos, que todos tenemos muchas ganas de ver vuestras caras de sufrimiento y de alegría de la conquista del pico más alto de Europa.


2 comentaris:

  1. Hola a tots, en aquesta expedició es troba un molt bon amic nostre. Des de Torroella de Montgrí li enviem molta força per assolir aquest nou repte. Com el coneixem molt bé,li demanem que tingui seny perquè si fos per ell pujava l´Elbrus corrent.

    Una abraçada Ivan.

    ResponElimina
  2. goood and fit hikers,.

    ResponElimina