dimarts, 22 de gener del 2013

COMPTE ENRERE

Hi ha nervis?
Esteu intrigats?
Sabem alguna cosa?

Nervis, alguns tindrem; intrigats, crec que tots ho estem, i no sabem res de res. Això vol dir que tot deu anar com el planning previst. Avui tocava pujar desde Nido de Condores a 5400 mts fins a Cólera a 5970 mts. Pujada amb unes vistes úniques de la serralada. I amb el sol lluent que hi ha, la panoràmica te que ser molt i molt maca. De totes formes la vista més maca en tots els sentits esperem que sigui demà a dalt de tot de l'Aconcagua.

Amics, us desitgem que arribeu avui al campament en el millor estat de forma possible, que us hidrateu molt i molt, que mengeu el necessari per recuperar i agafar forces, i descanseu per el GRAN DIA de demà.

Molts i molts ànims de tots els vostres seguidors del blog i del facebook.

Bona nit!!!

Croquis de la ruta d'avui

Campament Cólera


¿Hay nervios?
¿Estamos intrigados?
¿Sabemos algo?

Nervios, algunos tendremos, intrigados, creo que todos lo estamos, y no sabemos nada de nada. Esto quiere decir que todo debe ir según lo previsto. Hoy tocaba subir desde Nido de Cóndores a 5400 mts hasta Cólera a 5970 mts. Subida con unas vistas únicas de la cordillera. Y con el sol brillante que hay, la panorámica tiene que ser muy, pero muy bonita. De todas formas la vista más bonita en todos los sentidos esperamos que sea mañana en lo alto del Aconcagua.

Amigos, os deseamos que llegueis hoy al campamento en el mejor estado de forma posible, que os hidrateis mucho y mucho, que comais lo necesario para recuperar y coger fuerzas, y descanseis para el GRAN DIA de mañana.

Muchos y muchos ánimos de todos vuestros seguidores del blog y del facebook.

Buenas noches!


2 comentaris:

  1. Bona nit nois, des de Torroella de Montgrí tenim molt bones sensacions pels aconteixements de demà. Jo conec molt bé l'Ivan , i és un paio amb una mentalitat extraordinària i pel que m'ha dit en alguna ocasió és un aficionat al costat de l'Òscar, per tan de ben segur que estan molt preparats per assolir el cim.
    Us enviem tota la nostra força.

    ResponElimina
  2. Des de Collbató en Xavi i la Vero us desitgem que arribeu a dalt de tot, de fet no en tenim cap dubte que si depèn de la vostra força i voluntat, ho aconseguireu! Ànims expedicionaris... brother i Salvi! sou els millors! Amunt als 4 radicaaaaaals!

    ResponElimina