dilluns, 21 de gener del 2013

FALTEN MENYS DE 48 H

Com podreu veure a les imatges de la webcam, el campament base Plaza de Mulas ha aparegut aquest matí tot nevat. Als nostres amics en la jornada d'avui  dilluns els hi espera, cel tapat, pluja i neu, però a partir de demà un sol radiant per tota la setmana (en principi). El que si hauran de vigilar de ben a prop serà el vent, principal factor meteorològic que decideix amb la seva intensitat si es pot pujar o no. Per lo que veiem, de dies tranquils en aquesta muntanya no hi han gaires, i menys a mesura que es va guanyant alçada. 

Imaginem a hores d'ara estareu a Nido de Condores, a les vostres tendes preparant el sopar i desitjant passar una bona nit ben calentonets al vostre sac de plomes. Agafeu força per demà i demà-passat.

Estem esperant amb moltes ganes el vostre atac i la vostra victòria, això si, sempre amb seny i cautela.

Per cert, aquí teniu també el link del facebook:



Como podréis ver en las imágenes de la webcam, el campamento base Plaza de Mulas ha aparecido esta mañana todo nevado. A nuestros amigos en la jornada de hoy lunes les espera, cielo tapado, lluvia y nieve, pero a partir de mañana un sol radiante para toda la semana (en principio). Lo que si que tendrán que vigilar  será el viento, principal factor meteorológico que decide con su intensidad si se puede subir o no. Por lo que vemos, de días tranquilos en esta montaña no hay muchos, y menos a medida que se va ganando altura.

Imaginamos a estas alturas estaréis en Nido de Cóndor en vuestras tiendas, preparando la cena y deseando pasar una buena noche bien calentitos en vuestros sacos de plumas. Coged fuerzas para mañana y pasado mañana.

Estamos esperando con muchas ganas vuestro ataque y vuestra victoria, eso si, siempre con sensatez y cautela.

1 comentari: