dilluns, 7 de gener del 2013

INICI DE L'AVENTURA


Ja els tenim aquí un altre cop. Salvi, Oscar, Ivan i Carlos (les dones primer), tots ells membres de l’EGAN, parteixen cap al seu quart objectiu dins del projecte 7 continents-7 cims: l’ACONCAGUA, 6962 mts. 
A les 18:45 partien desde Barcelona rumb a Roma, i d’aquí cap a Buenos Aires, i per últim Mendoza. Tots ells estaven una mica emocionats, tant per l’inici de l’expedició com per l’acomiadament dels seus familiars a l’aeroport. Però no patiu, d’aquí 15 dies hauran fet cim i el 4 de Febrer tornaran a estar aquí amb tots nosaltres. 
Anims a tots i sobretot a gaudir del viatge.



Ya los tenemos aquí de nuevo. Salvi, Oscar, Ivan i Carlos (las mujeres primero), todos ellos miembros del EGAN, se dirigen hacia la conquista de su cuarto objetivo dentro del proyecto 7 continente-7 cimas: el ACONCAGUA con sus 6962 mts de altura.
A las 18:45 salían desde Barcelona rumbo a Roma, y de aquí a Buenos Aires y por último a Mendoza. Sus caras se mostraban emocionadas, tanto por el inicio de esta gran aventura como por la despedida de sus familiares que les acompañaban en el aeropuerto. Pero, tranquilos, de aquí 15 días habrán conquistado la cima y el 4 de Febrero volverán a estar con nosotros para explicarnos "face to face" todas las vivencias de la expedición.
Ánimos a todos y a disfrutar del viaje.

1 comentari:

  1. Molta sort, seny i a passar-ho molt bé disfrutant (i una mica patint) de la muntanya i si feu cim, extraordinari, i si no ho podeu fer, cap problema. Salut. Gorri

    ResponElimina