divendres, 18 de gener del 2013

ON SOU? DONDE ESTAIS? WHERE ARE YOU?

Sembla que aquests nois volen fer el cim en la intimitat. Surprise, surprise. 


Segur que estan molt enfeinats en muntar i desmuntar campament i fer aigua per el menjar i per no des-hidratar-se. Recomanen que es begui entre 4 i 5 litres d'aigua per persona diàriament. No se si ho faran, perquè li hauran de dedicar un munt d'hores a desfer neu. Imaginem que estaran molt concentrats en pensar i tirar endavant cada jornada, que farà el temps?, com anirà reaccionant el cos a mida que vagin pujant?, tindrem sort?, etc, etc, etc.

Avui es divendres i segons l'ultim planning, avui estan pujant cap el camp III, Berlín a 5890 mts. La ruta és la següent:

Des de Nido Cóndores el camí agafa direcció sud--est fent una Ziga-zaga seguint la cresta nord-oest. A una altura de 5.800 metres es troben els refugis "Libertad", "plantamura" i "Berlín", en un lloc vertaderament atractiu i de grans vistes panoràmiques. D'aquests tres refugis només estan habilitats els dos primers, el tercer li falta el sostre i part de l'estructura.
Berlín és un lloc increïble per l'alçada a la que es troba, notarem com els moviments es tornen lents, costa força muntar les tendes, lluitar contra el vent, anar al "toilette" i tota activitat física. No es d'estranyar estarem vora els 6000 mts.

Canviant de tema, que tindran avui per sopar? s'accepten apostes.

Llista de la compra de Karlos Arguiñano, rico, rico, rico

Campament Berlín

Parece que estos chicos quieren hacer cumbre en la intimidad. Surprise, surprise.

Seguro que están muy atareados en montar y desmontar campamento y hacer agua para la comida y para no deshidratarse. Recomiendan que se beba entre 4 y 5 litros de agua por persona diariamente. No se si lo harán, porque le deberán dedicar un montón de horas a deshacer nieve. Imaginamos que estarán muy concentrados en pensar y llevar adelante cada jornada, que hará el tiempo?, como irá reaccionando el cuerpo a medida que se vaya subiendo?, tendremos suerte?, Etc, etc, etc.

Hoy es viernes y según el último planning, hoy están subiendo hacia el campo III, Berlín a 5890 mts. La ruta es la siguiente:

Desde Nido de Cóndores el camino coge dirección sur-este haciendo zig-zag siguiendo la cresta noroeste. A una altura de 5.800 metros se encuentran los refugios "Libertad", "Plantamura" y "Berlín", en un lugar verdaderamente atractivo y de grandes vistas panorámicas. De estos tres refugios sólo están habilitados los dos primeros, el tercero le falta el techo y parte de la estructura.
Berlín es un lugar increíble para la altura a la que se encuentra, notaremos como los movimientos se vuelven lentos, cuesta bastante montar las tiendas, luchar contra el viento, ir al "toilette" y toda actividad física. No es de extrañar, estaremos cerca de los 6000 mts.

Cambiando de tema, que tendrán hoy para cenar? aceptan apuestas.

4 comentaris:

  1. Hola a tots. Des d'aquí m'agradaria felicitar a l'Òscar ,com a dinamitzador del blog; amb les teves aportacions fas que pels desconeixedors de la matèria com nosaltres ens sigui molt fàcil entendre tot el que estan fent aquesta colla.
    Esperem amb emoció les properes notícies.

    ResponElimina
  2. Hola montañeros!!! ya os hemos visto y estais todos muy bien teneis mucha fuerza para seguir adelante,y esperemos que en los proximos
    dias tengamos buenas noticias y la yaya os ha seguido en el blog hoy sabado y os da muchos besos para todos y fuerza.

    ANIMOS MOSQUETEROS Y LA DARTAÑANA

    ResponElimina
  3. Hola chicos!!!! Por lo que vamos leyendo entre lineas, estais todos bien, aunque algunas veces como ahora sin noticias. Mucho ánimo a tod@s para llegar hasta la cima. Habian publicado que se hacen apuestas de que cenariais "Nada que si de camino veis un MCAuto, os parais jajaja hamburguesas a 1€"

    Un saludo a tod@s

    Ese Willyyyy aprieta huevo contra huevo para terminar de subir.

    Raúl Gil Pérez

    ResponElimina
  4. Quins nervissss!!!
    Segons el vostre full de ruta entre avui o demà intentareu fer cim (amb el permís de Madam Meteo)
    Estem tots enganxats a la pantalla esperan noticies vostres, em fa mal el dit de tant pitxà el botó.
    Vinga, Vinga!!! ànims i força a tot l'equip, però molt especialment a la meva "compi SALVI" amunt que tu potssssss...
    Manel i Marina

    ResponElimina