diumenge, 27 de gener del 2013

DUTXA I PIZZA !!!

 
 Ja estem a Mendoza !!!!, viva la pizza i la cervesa !!!! ahir divendres a les 12:30 aproximadament deixavem Plaza de Mulas, ens acomiadavem de la gent, chilens, lanko, ...... i tornavem a Penitentes.

Ya estamos en Mendoza !!!!, viva la pizza y la  cerveza !!!! ayer viernes a las 12:30 aproximadamente dejabamos Plaza de Mulas, dónde nos despedimos de la gente, chilenos, Lanko, ...... y volviamos a Penitentes.

 
Vàrem pasar per Confluencia per acomiadar a Carlos ( cap del campament), fer un jugo i continuar fins a Penitentes. Els "guardaparques" van revisar tots els nostres permisos i tot ok, eren les 19:00 quan ens recollien amb la furgo que directament ens va portar a Mendoza on arribavem a les 22:00, i ja sabeu que tocava .......... pizza, pizza !!!!
 
Pasamos por Confluencia para despedirnos de Carlos ( jefe de campamento) beber un jugo y continuar hasta Penitentes. Los guardaparques revisaron todos nuestros permisos y todo estaba ok, eran las 19:00 cuando nos recogían con la furgo que directamente nos llevaba a Mendoza, donde llegabamos a las 22:00 horas y ya sabéis lo que tocaba....... pizza, pizza !!!!!!
 
 
Bé, primer de la pizza una dutxa !!!! 17 dies sense deixar correr l´aigua per la nostra pell !!!!!, quina alegria, crec que ens vàrem dutxar tots dos cops !!!!!!! una per ablandir i l´altre per netejar !!!! 
 
Bueno, antes de la pizza una ducha !!!!!, 17 dias sin dejar còrrer el agua por nuestra piel !!!!!! que alegria, creo que nos duchamos todos dos veces !!!!!! una para ablandar y otra para limpiar !!!!!!

 
 I despres pizza, hidratació, riures, alegria ....... el millor d´una muntanya es precisament el retorn, el record, el tornar a estar "fora de perill" i poder recordar tot allò que hem fet plegats ...... tenim tantes històries !!!!!!

Y después, pizza, hidratación, risas, alegria ....... lo mejor de una montaña es precisamente el retorno, el recuerdo, el volver a estar "fuera de peligro" y poder recordar todo aquello que hemos hecho juntos ........ tenemos tantas històrias !!!!!!

 
Doncs el que hem de fer es descansar, visitar alguna bodega de Mendoza, visitar als chilens ( la ligua al techo de america) ja que hem fet tanta bona quimica que segurament anirem al seu poble a visitar families i coneixer un troset del seu país, per tant, ja us explicarem, desconectar una miqueta de l´Aconcagua, però ...... ja m´he assaventat de que hi ha neu als Pirineus !!!!! yupiiiiiiiiiii !!!! don´t stop the party !!!!!

Lo que tenemos que hacer ahora es descansar, visitar alguna bodega de Mendoza, visitar a los Chiles ( La Ligua al techo de America) ya que hemos hecho tan buena quimica que seguramente iremos a su pueblo a visitar a sus familias y conocer un trocito de su pais, por lo tanto, ya os explicaremos, desconectar un poco del Aconcagua, però ....... ya me he enterado que hay nieve en los Pirineos !!!! yupiiiiiiiii !!!!!! don´t stop the party !!!!!!

 
Records a tothom, gràcies, gràcies, i molts gràcies, tenim els telfs. que treuen fum !!!! sabem que us hem fet patir, pero us agraïm tots els missatges, i les forces que ens heu fet arribar, sense vosaltres, tot això hagués estat molt més dur, vosaltres també teniu culpa de la nostra victòria, és VICTÒRIA DE TOTS !!!!

Recuerdos a totdos, gracias, gracias, y muchas gracias,  tenemos los telfs. que echan humo !!! sabemos que os hemos hecho sufrir, pero os agradecemos todos los mensajes y las fuerzas que nos habeis hecho llegar, sin vosotros, todo esto hubiera sido muhco más duro, vosotros también teneis parte de culpa de nuestra victória, es VICTORIA DE TODOS !!!!!!

3 comentaris:

  1. Hola brother!
    espero que pugueu descansar be i que aprofiteu be la pizza, la cerveza i tot el que vulgueu! Us ho heu guanyat. Des de casa us enviem molts petons tots!

    ResponElimina
  2. Ole chavales!!! Se os ve genial! Estais genial! Sois geniales!! Disfrutad ahora del descanso, la comida y el turismo, que habeis trabajado duro! Pero guardar un huequito que yo tambien querre celebrarlo con todos vosotros! Un besazo!

    ResponElimina
  3. Hola nois,

    En primer lloc moltes felicitats per l'èxit que heu tingut. Permeteu-me una reflexió que em volta durant els dies que ha durat l'expedició. Aquest esport que practiqueu em sembla extraordinari en el sentit ampli de la paraula. Recordo , en unes Olimpíades d'atletisme, el meu esport, on l'equip titular de relleu dels EE.UU va tenir una baixa per lesió a les semifinals i en conseqüència, tot i acabar el relleu i aconsseguir classificar a l'equip per la final, ell no la podria córrer. A la final l'equip dels EE.UU va guanyar la medalla d'or. Em va sorpendre molt , el fet, que quan es van fer l'entrega de medalles, l'extraordinari atleta lesionat no va manifestar cap gest d'emoció ni alegria en el fet que l'equip havia guanyat la medalla d'or. Evidentment no va córrer la final però també és ben cert que part d'aquella medalla que van guanyar els seus companys, ell va tenir alguna cosa a veure; en definitiva, no vaig entendre la seva actitud al costat dels seus companys.
    Amics expedicionaris, l' Òscar i en Carlos van fer el cim d' una forma bestial ,però l' èxit del mateix és dels 4 , això crec que ningú ho posa en dubte ; el que m'ha agradat és la cara de felicitat del meu amic Ivan en les fotos de les cerveses i les pizzes ; jo no hi era per veure-ho però el que tinc segur és que va disfrutar, gaudir i compartir l'alegria dels dos companys que van assolir el cim com si hagués sigut ell qui l'havia assolit.Crec que aquests fets honoren aquest esport.
    Gràcies per compartir la vostra experiència amb tots nosaltres.

    Una abraçada.

    ResponElimina