dimarts, 8 de gener del 2013

SE BUSCA PETATE !!!!!

WANTED !!!
SE BUSCA PETATE MOUNTAIN HARDWEAR ( EL DE LA TUERCA)
 visto por ultima vez entre los aeropuertos de Newjery (Buenos Aires) y "EL PLUMERILLO" (Mendoza)
Se pagarà cualquier información al respecto, Ivan "el tranqui" os lo agradecerà ........


Efectivament, aquest és el pitjor dels mals que qualsevol viatger desitja, però si a més et dius Iván i vas a fer l´Aconcagua ....... no comment !!!!!! Però al mal tiempo buena cara !!!, avui encara arriben 3 avions més de Buenos Aires, per tant esperem que en un d´ells arribi "tal preciado petate" !!!!

Correcto, este es el peor de los males que cualquier viajero desea, y si además te llamas Ivan i vas a hacer el Aconcagua ..... no comment !!!!!! Pero al mal tiempo buena cara !!!!, hoy todavia quedan 3 aviones por llegar de Buenos Aires, por lo tanto, esperemos que en uno de ellos llegue "tal preciado petate"!!!!


En tot cas, estem tots  molt bé !!!!!, cansats, però avui dormirem plans !!!! ja hem arribart al Hostel, anirem a comprar una mica i a sopar, ñam, ñam !!! que tant menjar de plàstic no pot ser bó !!!!!!! Demà anirem a l´oficina de LANKO a les 9:00 per fer els tramits del parc, i així poder anar cap a Penitentes a on pasarem nit ( actualitzarem el calendari amb aquests canvis per fer que tothom vagi al dia). Molts records a tots i GRACIES pels vostres ànims, no pareu d´enviar !!!!!

En todo caso, estamos todos bien !!!!!, cansados, pero hoy almenos dormiremos planos !!!! ja hemos llegado al Hostel, iremos a comprar un poco i a cenar, ñam, ñan !!!! que tanta comida de plástico no puede ser buena !!!!! Mañana iremos a la oficina de LANKO a las 9:00 para hacer los tramites del parque, i así poder dirigirno hacia Penitentes donde pasaremos la noche ( actualizaremos el calendario con estos cambios para que asi todos vayamos al dia). Muchos recuerdos a todos y GRACIAS por vuestros animos, no parar de enviar !!!!

10 comentaris:

  1. Quina sort que té l'Ivan, la cia. aéria ha vist que anava massa carregat i l'ha tret pes (el petate), quina enveja heu de tenir la resta del grup!. Per la foto dedueixo que on sou fa calor i que no saben escriure castellà (Hostel). Per cert. vull una samarreta de les vostres, sense suar ,eh!. Nota: La posició dels ditets senyalant a la Salvi no és massa encertada (je je je). Salut. Gorri

    ResponElimina
  2. Animo desde españa!!! Molt sort.

    ResponElimina
  3. Buenas compañeros. A eso lo llamo yo empezar una aventura. No pasa nada Iván, seguro que aparece. Estos argentinos te están poniendo a prueba, forma parte del desafío (como diría un tal Calleja).
    Un saludo muy fuerte a todos y recordad: "SIEMPRE POSITIVO".
    Raquel i Txema

    ResponElimina
    Respostes
    1. Rafa Gil

      Animo que lo del petate no tiene importancia, seguro que es una broma de los Argentinos a cuatro galleguitos

      Elimina

  4. Ivan no se anfada ,su humor es diferente

    ResponElimina
  5. Tranqui Iván que el tema "petate" acatarà igualet al "P" Mckinley (en un mal son) guarda les energies per la muntanya i no les malgastis ara. A la resta d'expedicionaris paciencia que ja se l'hi passarà quan recuperi "SU PETATEEEE"
    PD.: Amb l'EGAN l'aventura està assegurada.
    Manel i Marina

    ResponElimina
  6. Ei , que jo aquest paio el conec molt bé i no li fa falta el puto petate. Ell pujarà l' Aconcagua amb samarreta de tires, pit i collons amic !

    ResponElimina
  7. Hola ivan,tu traquilo que el petate seguro que aparece,ahora a prepararse bien para comerse la montaña, eres un maquina tu puedes con eso y con lo que te hechen.Un abrazo fuerte RAFA-SUSANA-MARTA-VICTOR.

    ResponElimina
  8. Jo conec algú (no cal dir noms...), que va estar una setmana fent treking pel Nepal sense petate, o sease "con lo puesto y algo de prestao". Els calçotets ja saps que tenen 4 posicions, davant, darrera pel dret i per l'inrevés, i aquí no si val allò del groguet al devant i el marronet al darrera.
    Vinga molts ànims i una abraçada molt forta i fora conyes que estic segur que el petate us arrivarà amb un just in time!
    Enric i Carme

    ResponElimina